Collectie Italia Er zijn 17 producten

Toont 1 - 17 van de 17 items
 • Deze sjaal gaat je zacht en soepel omhelsen. Mooie pastelkleurige rode stoff afgezet met zwarte bolletjes rand maakt van deze sjaal een bijzondere verschijning. 

  € 45.00
  Alleen online
 • Deze prachtige handmade sjaal van katoen is uniek. Deze sjaalmet warme beige tinten is perfect voor de koudere najaars-dagen. De sjaal is afgemaakt met opvallende oranje rand gemaakt van zachte pom bolletjes. Een echte eyecatcher.

  € 45.00
  Alleen online
 • Deze prachtige handmade sjaal van schitterende polyester stof is stijlvol en elegant met snufje ondeugendheid gecreëerd door het toevoegen van mooie donker-oranje rand. De stof glittert mooi. Met deze sjaal ga je zeker een verbazingwekkende indruk maken op je vrienden.

  € 45.00
  Alleen online
 • Deze sjaal kun je met twee woorden omschrijven: stijlvol en funky. Deze katoenen sjaal voelt zacht en warm aan en vormt een ideale basis voor je dagelijkse outfit.De sjaal is mooi afgewerkt met een opvallende mini bolletjes rand van pompom.

  € 45.00
  Alleen online
 • Met deze sjaal moet je gezien worden. Deze sjaal, gemaakt van zachte stof, heeft een unieke uitstraling. De stof is erg soepel en vult teder aan. De mooie blauwe tinten gecombineerd met een donker blauw bolletjes-rand maken deze sjaal elegant en modern. De sjaal is mooi afgewerkt met een opvallende bolletjes rand.

  € 45.00
  Alleen online
 • Deze sjaal voelt heerlijk zacht en soepel aan. De cupro stof heeft een unieke chocoladebruin kleur. De kleur van de rand past perfect bij deze sjaal. Combineer het bijvoorbeeld met een Little Black Dress en maak je outfit compleet!

  € 45.00
  Alleen online
 • Deze sjaal, gemaakt van mooie kwaliteit dikke katoenen stof met glanzende uitstraling, is afgewerkt met prachtig donker-oranje mini bolletjes rand, is echt een eyecatcher. Past perfect bij je dagelijkse outfit. Eenmaal aan wil je hem niet meer af doen.

  € 45.00
  Alleen online
 • We houdt er niet van een sexy dieren print. Deze mooie katoenen stof samen met opvallende mini bolletjes rand maken deze sjaal een bijzonder sieraad. Een must have voor elke vrouw.

  € 45.00
  Alleen online
 • Deze prachtige geweven handmade sjaal van katoen is uniek. Deze sjaal met warme oranje tint is perfect voor de koudere najaars-dagen. De sjaal is afgemaakt met zachte franjes rand. .

  € 45.00
  Alleen online
 • Deze prachtige geweven handmade pom sjaal van katoen is uniek. Deze sjaal met warme oranje tint is perfect voor de koudere najaars-dagen. De afwerking met mini bolletjes geven de sjaal een moderne uitstraling.

  € 45.00
  Alleen online
 • Wil je chic en funky uitstraling? Doe gewoon deze sjaal om. Deze prachtige geweven handmade sjaal van katoen is uniek. Deze sjaal met warme oranje tint is perfect voor de koudere najaars-dagen. De afwerking met grote bolletjes geven de sjaal een moderne uitstraling.

  € 45.00
  Alleen online
 • Om deze sjaal te maken is een luxe ZIJDE stof met koffiebonen print gebruikt. Deze sjaal is afgezet met de delicate zachte franjes. Die geven het een chique en elegante uitstraling. Een schitterend sieraad bijvoorbeeld voor jouw little black dress.

  € 45.00
  Alleen online
 • Om deze sjaal te maken is een luxe ZIJDE stof met koffiebonen print gebruikt. Deze sjaal is afgezet met de delicate zachte franjes. Die geven het een chique en elegante uitstraling. Een schitterend sieraad bijvoorbeeld voor jouw little black dress.

  € 45.00
  Alleen online
 • Deze dubbelzijdige sjaal heeft een mooie design. Onze sjaal is gemaakt van polyester zijde stof gecombineerd met opvallende mini bolletjes rand. Een leuke sjaal voor je dagelijkse garderobe.

  € 45.00
 • Deze dubbelzijdige sjaal heeft een mooie design. Onze sjaal is gemaakt van polyester zijde stof gecombineerd met opvallende mini bolletjes rand. Een leuke sjaal voor je dagelijkse garderobe.

  € 45.00
 • We houdt er niet van een sexy dieren print. Deze mooie katoenen stof samen met opvallende mini bolletjes rand maken deze sjaal een bijzonder sieraad. Een must have voor elke vrouw.

  € 45.00
Toont 1 - 17 van de 17 items